Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Filter hidraulike

Broj proizvoda u kategoriji: 0

Izaberite proizvođača

Nijedan proizvod ne odgovara traženom zahtevu. Ako ne možete pronaći ono što tražite, molimo pozovite nas na broj telefona 011 6350 515 ili Pošaljite poruku

Filter hidraulike

Hidraulika je sistem na vozilu koji omogućava prilagođavanje visine automobila. Kod hidraulike veoma je važno ulje, a da bi celi sistem dobro radio potreban mu je filter. Naime, hidraulični sistemi nužno se moraju zaštiti od delovanja koji nastaju zbog kontaminacije hidrauličnog ulja. Kontaminacija nastaje jer ulje prolazi kroz sistem i na sebe veže razne čestice. Upravo iz tog razloga bitan je filter hidraulike. No, i ako je ulje novo, ono se opet mora filtrirati kako bi bilo prihvatljivo za sisteme hidraulike. Najveća podela filtera hidraulike je na uloške i navojne te se oni dalje dele na viskog pritiska i niskog pritiska te povratne i usisne.
Broj proizvoda za usporedbu: 1. Ukloni sve Usporedi

Naši kupci nas vole širom Evrope