Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Teknorot

Zadnja leva vilica 176387 - Mercedes-Benz

Viljuške

Zadnja leva vilica 176387 - Mercedes-Benz

Zadnja leva spona za Mercedes. Mera navoja Bush 12.2mm, Potisna šipka

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 149015 (M-890)
 • Kvalitet
  • PJ
   ?
 • Lokacija
  • Pozadi
 • OE kataloški broj
  2303502706
 • Mesto ugradnje
  • Desno, dole
 • Akcija
  Uštedite 30.00%
  RSD 5.044,03
sat min sek
Očekivani dan isporuke je
 • Poštarina: Lakši paket, RSD259,00.
  Više na cenovnik dostave.

 • Redovna cena proizvoda: RSD7.205,76 , Vaša ušteda:
  30.00%
  Cene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni da li ste izabrali pravi proizvod? Izaberite našu prodavnicu Silux premium storitev ter
kupujte bez brige !

Zadnja leva spona za Mercedes. Mera navoja Bush 12.2mm, Potisna šipka

Za komentarisanje morate biti prijavljeni.

Teknorot

Teknorot je najveći proizvođač delova šasije i vešanja za putnička i laka komercijalna vozila u Evropi. U svom sastavu Teknorot poseduje brendove AMC, Kautek i Rodrunner. Kompanija je osnovana 1992. godine u Istanbulu sa 100% turskog kapitala. Usled novih industrijskih inovacija i potreba tržišta proizvodnja je u 2008. godini prilagodila svoju tehnološku proizvodnu opremu traženim zahtevima. Tad je kompanija preselila i proširila svoju proizvodnju i proizvodne pogone na površinu od 70.000 m², od kojih je 45.000 m2 pokrivenih sa objektima i velikim mašinskim parkom. Njena proizvodnja pored sistema visokog kvaliteta i visoke tehnologije proizvodnih metoda simbolizuje i novi pristup upravljanja za Teknorot, koji poseduje sertifikate ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001 i OHSAS 18001. 
 
U godinama rada do sada Teknorot je stekao ozbiljnu reputaciju širom Evrope. Po proizvodnom kapacitetu je na prvom mestu, 70 % svoje proizvodnje izvozi u države na evropskom kontinentu, a ukupno u oko 50 zemalja sveta. Dnevno proizvede 90.000 proizvoda, a njegova mesečna proizvodnja je preko 5000 referentnih artikala u približno 2 miliona jedinica. Zahvaljujući sektoru istraživanja i razvoja svake godine proizvede tj. uvrsti u svoj asortiman oko 300 novih proizvoda. Njegov asortiman podrazumeva krajeve spona, ramena, zglobove, stabilizatore, kugle, set aluminijumskog vešanja, a brend Kautek podrazumeva gumene i metalne proizvode, kao što su silen blokovi, gumice stabilizatora, nosači motora, ležajevi i nosači amortizera. 
 
Kako bi Teknorot osigurao dostupnost proizvoda i kontinuitet ukupnog merenja kvaliteta, konstantno ulaže značajna sredstva u sektor kontrole i opreme za testiranje. Raspolaže sa četiri odvojene laboratorije, koje ispunjavaju OEM standarde kvaliteta sa najnovijom tehnologijom, specijalnom opremom za testiranje, potpuno automatizovanim i kompjuterski kontrolisanim sistemom, hemijskom analizom, kontrolom tvrdoće, analizom mikrostrukture, testiranjem na koroziju, kontrolom oscilirajućeg i obrtnog momenta, kao i testom trajnosti.
Kompanija Teknorot je sa svojom proizvodnjom alata, načinom kovanja i površinske obrade, produkcijom ramena, objektima za kataforezni premaz i velikim visoko tehnološkim mašinama jasno vodeća kompanija u sektoru. Od sektora prodaje do R&D sektora, od proizvodnje do osiguranja kvaliteta, držeći ispred zadovoljstvo zaposlenih u svim aktivnostima, Teknorot nastavlja put svoje usvojene politike - uvek biti ispred. Kompanija trenutno zapošljava preko 1.500 ljudi, a njen sistem rada je zasnovan na zaštiti životne sredine i poštovanjem politike zdravlja i bezbednosti. Trudi se smanjiti otpad koji proizilazi iz njenih aktivnosti i proizvodnje te sprovodi studije za sprečavanje zagađenja. Ulaže u tehnologiju koja minimalizuje otpad i prirodne resurse obzirom na etiku okruženja. Njen osnovni cilj je zaštititi životnu sredinu i svoje zaposlene pred potencijalnim rizicima zbog radnih aktivnosti, a glavni cilj koji želi dostići u budućnosti je veliko zadovoljstvo kupaca i odličan biznis menadžment.
 

Svi znamo kako je. Prvo kupimo proizvod, ostavimo na prvu policu i zaboravimo. Zato našim cenjenim mušterijama nudimo mogućnost vraćanja i zamene svih. Za više informacija kliknite tu.

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope