Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Vešanje i pogon

Sigurna kupovina šasije automobila

Internet prodavnica SILUX Vam omogućava nekoliko načina plaćanja. Kupovina je jednostavna i 100% sigurna. Preporučujemo Vam da prilikom kupovine koristite Silux Premium uslugu, kako biste pronašli najkvalitetniji proizvod koji će 100% odgovarati Vašem automobilu. Tu smo, da Vam pružimo najbolje iskustvo kupovine naših auto delova. Na uslugu se možete pretplatiti tokom samog procesa kupovine.

Saznajte više

Vešanje i pogon

Bez dobrog vešanja i pogonskih delova na automobilu vožnja se veoma lako može pretvoriti u ruski rulet. Ovo si niko ne treba dopustiti jer sigurnost je na prvom mestu, pre svega kada su u automobilu naši najmiliji. U svojoj ponudi imamo na tisuće pogonskih delova, a samo neki od proizvođača s kojima surađujemo su Delphi, SRL, Valeo, TRW, Moog i tako dalje. Nabavite kočione cevi, ležajeve, krajnike, selen blokove i sve ostalo što je potrebno kako biste se vozili u sigurnom automobilu. Prilikom kupovine ne zaboravite zapisati i broj šasije, poznatiji kao ime i prezime automobila, odnosno identifikacijska oznaka svakog vozila koja garantira da je deo tačno namenjen baš vašem vozilu.

Nasumični proizvodi

Naši kupci nas vole širom Evrope