Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Airstal

Airstal
Airstal je kompanija osnovana u avgustu 2004. godine od strane danskih stručnjaka. Nalazi se u centru Poljske i specijalizovana je za preradu i prodaju kompresora za lične automobile, kamione, autobuse, poljoprivredne i industrijske mašine kao i za prodaju i obradu startera i alternatora za teške mašine. Od novembra 2004. godine član je APRA (Udruženje proizvođača automobilskih delova). 

U deset godina svog postojanja na tržištu uspeli su da postanu jedan od evropskih lidera na polju prerade i prodaje kompresora. Sa visokim kvalitetom i širokim spektrom programa sa sigurnošću će vam pomoći, u svakom slučaju, na području AC kompresora ili rotirajuće elektronike. U međuvremenu su uspeli da razviju čitav niz različitih kompresora (više od 3000) koji se mogu ugraditi u više od 20 000 modela vozila. Na njihovoj internet stranici koja je prilagođena korisnicima, svako može naći potreban kompresor na osnovu marke vozila ili OEM reference.
Svi njihovi prerađeni kompresori isporučuju se u prodaji sa odgovarajućom količinom PAG ulja, kako bi se osigurao dug životni vek AC sistema. Njihova ograničena nafta proizvodi se u Shrive (Texas), koji je najveći dobavljač automobilske nafte u Severnoj Americi.

Godine 2006. stekli su sertifikat ISO 9001. Odrađene procedure, pažnja na detaljima i što je najvažnije, najbolji kvalitet  im omogućava da na svoje prerađene proizvode daju 2 godine garancije.
 

Naši kupci nas vole širom Evrope