Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Airtex

Airtex
Kompanija Aritex osnovana je u Sjedinjenim Američkim Državama, pristutna je na tržištu auto delova više od 75 godina. Naziv kompanije sugeriše da njihovi proizvodi mogu imati neke veze sa vazduhom, što nije sasvim tačno. Glavni proizvodi u njihovoj ponudi su više vezani za gorivo, a ne za ventilaciju. Proizvodi u ponudi uključuju električne i mehaničke komponente sistema za dovod goriva, uključujući rezervoare, električne i mehaničke pumpe za gorivo , kao i pumpe za vodu i slične proizvode. Pumpe za vodu koje nudi Airtex predstavljaju značajan deo, baš kao što su važni elementi  ispod karoserije vašeg čeličnog konjića.

Pod sigurnim zaklonom karoserije je važno da ključni delovi automobila budu što kvalitetniji i pouzdaniji, što bi trebalo da se odnosi i na pumpe za vodu kao i na sve ostale vitalne »organe« ispod poklopca motora. Pumpe za vodu obezbeđuju slobodan protok vode koji se koristi za hlađenje motora, što znači da pumpa mora biti u optimalnoj pripravnosti ako nećemo da pregrevamo i opteretimo motor. Isto važi i za ostale elemente sistema. Kompanija Airtex nas uverava da se takve neprijatnosti neće dešavati. Sa njihovim proizvodima možemo biti bezbižni ukoliko naravno sledimo uputstva i preporuke proizvođača i povremeno vršimo potrebne inspekcije .
 

Airtex proizvodi su u sledećim kategorijama:

Naši kupci nas vole širom Evrope