Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Ajusa

Ajusa

Prvi kederi Ajuse proizvedeni su 1972. godine. Do danas su prerasli u modernu međunarodnu kompaniju koja nudi širok spektar delova motora za automobile, laka komercijalna vozila, teška komercijalna i poljoprivredna vozila.
Digitalni katalog Ajuse nudi preko 100.000 proizvoda i stalno se ažurira. Takođe objavljuju štampan katalog svake druge godine. U njemu imaju ponudu delova za motore kao što su: setovi kedera, bregastih vratila, vijci za glavu motora, itd.


Tim kvalifikovanih stručnjaka u kompaniji vodi računa o korišćenju najnovijih tehnologija i alata. Njihova proizvodnja opremljena je savremenim mašinama, jer teže visokim standardima kvaliteta u svim svojim proizvodima.
Da su u koraku sa vremenom svedoče činjenice da je kompanija nedavno predstavila svoju Ajusa Mobile aplikaciju, gde nude video snimke sa montažama pojedinih proizvoda, tehničkim izveštajima, 360° fotografija, vestima i drugo.

Ajusa proizvodi su u sledećim kategorijama:

Naši kupci nas vole širom Evrope