Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

AL

AL

Kompanija Automotive Lighting je osnovana 1999. godine kao zajedničko ulaganje  Magneti Marelli-ja i Roberta Bosch-a. To je bila prilika, da se spoji znanje o tehnologiji osvetljenja dve kompanije sa dugogodišnjim iskustvom.
Automotive Lighting razvija, proizvodi i isporučuje vanjsku rasvetu za automobile i jedna je od vodećih međunarodnih kompanija u industriji. Njihovi kupci su svi poznati proizvođači automobila kao što su Audi, Honda, Porsche, Renault, itd. Fokus im je na profesionalnom projektu i oni obrađuju stručno znanje, efikasnost i inovativnu tehnologiju osvetljenja, kao i pružanje pouzdanih kvaliteta proizvoda.


Razvili su Xenon farove, dinamičke i prve LED farove i kao prvu kompaniju prestavili tržištu kao seriju. Njihova rešenja pružaju uslove dnevnog svetla za vozače i pešake dvadeset i četiri sata dnevno.
Sa 24 lokacije na 4 različita kontinenta, Automotive Lighting stoji iza svetskih individualnih i naprednih rešenja za osvetljenje u automobilu. Kombinuju neobičan dizajn i inovativnu tehnologiju sa najvišim standardima kvaliteta i pružaju ekonomična rešenja. Neprestano nastoje učiniti vožnju udobnijom i sigurnijom za sve učesnike u saobraćaju, kako danju tako i noću. Kompanija Automotive Lighting je sebi postavila zadatak da unese više svetlosti u vaš život.

Naši kupci nas vole širom Evrope