Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Alkar

Alkar

Kada kod nas spomenemo Alkara, odmah pomislimo na viteški turnir koji se već decenijama održava u Sinju. Međutim, danas smo daleko od viteza i turnira jer vam predstavljamo preduzeće sa istim imenom – Alkar. Radi se o preduzeću koja se bavi proizvodnjom svih vrsta retrovizora i kućišta za retrovizore te svetala i dodatne opreme. Tvrtka je osnovana 1968. godine, a sedište joj je u Španiji. Prisutna je u 78 država na svetu, ali smatra se evropskim liderom u proizvodnji retrovizora kada govorimo o zamenskim delovima. U svom katalogu imaju preko 15,000 različitih proizvoda, a glavni proizvodni pogoni tvrtke smešteni su u Šangaju u Kini i u Oliveira de Azemeis u Portugalu dok im je proizvodni kapacitet oko 1,5 milijona proizvoda godišnje, a zapošljavaju 110 radnika.

Njihove proizvode moguće je pronaći u vodećim evropskim distribucijinim centrima. Tvrtka poseduje i vlastiti laboratorij za testiranje u kojem se zadovoljavaju najvažniji svetski kriteriji kvaliteta. Posebno su ponosni na fakt da svojim proizvodima pokrivaju veličanstveno visokih 98 odsto voznog parka u Evropi. Pored toga što sa svojim proizvodima snabdevaju sve prominentne evropske distributere delova za aute, takođe imaju i veoma razvijenu internet prodaju te garantuju dostavu poručenog dela u roku svega pet dana.

Mnogi tvrde da su najbolji partneri, kojeg kupci mogu da izaberu kako bi se suočili sa novim izazovima na tržištu 8pristup osiguravajućim društvima IAM, konkurencija zvaničnih trgovaca, itd.)

Sa dva skladišta veličine 20.000 m2 i 5000 m2, kao i  850.000 komada na zalihama, kupci će dobiti najmanje 95% od svoje porudžbine. Dve fabrike, u Kini i Portugalu, zaposlenih 110 radnika, proizvode 1,5 miliona komada godišnje. O svojim proizvodima znaju više od svojih konkurenata, jer savesno kontrolišu proizvode i imaju viši nivo tehničkog znanja. Imaju pet tehničatra, jednu labaratoriju i sav potrebni tehnički alat i opremu. Jedini su akteri u pretprodajnoj trgovini, koji odobrava i sertifikuje sve proizvode.

Naši kupci nas vole širom Evrope