Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

ALKATEC (replike)

ALKATEC (replike)

Dobrodošli na upoznavanje sa preduzećem ALKATEC! To je talijanska firma koja se bavi proizvodnjom originalnih i zamenskih naplataka za vozila, pre svega za klasične automobile i terence. Kompanija takođe nudi usluge dizajna naplataka po specifičnim potrebama klijenata i upravo iz tog razloga jedan od mota ALKATEC-a je: 'Dizajniramo vaše snove!'. Osim dizajnom i stiliziranjem, tvrtka se bavi i testiranjem, kontrolom kvalitete, savetodavnim poslovima te komercijalističkim poslovima.

Firma je izrađivala i izrađuje naplatke za sve najpoznatije marke automobila na svetu, a najviše ipak rade za evropsko i američko tržište te uvek spremno odgovaraju na sve zahteve ovih tržišta. ALKATEC je započeo sa proizvodnjom 2006. godine, što znači da se radi o relativno mladoj kompaniji, međutim njezini su dosezi doista visoki te rezultati mnogo govore u korist ove mlade kompanije. U proizvodnji obavljaju razna testiranja finalnih proizvoda i takođe poštuju međunarodne standarde kvalitete pa tako sa ponosom kažu kako je retka kvaliteta koja se može pronaći, a pronaći će te je upravo kod ALKATEC-a. Dakle, kvaliteta, dostupnost i dizajn kojeg možete napraviti baš prema svojim željama, stvari su koje krase ovu kompaniju i upravo iz tog razloga mnogi se odlučuju za njihove naplatke.

Alkatec Automotive svojim kupcima i poslovnim partnerima pruža sledeće usluge:

  • Dizajniranje
  • Inžinjering
  • Testiranje kvaliteta
  • Tehničko i proizvodno savetovanje kao i 
  • Prodajno savetovanje
  • Alkatec lake ALU felne će vas impresionirati i oduševiti sa svojim dizajnom i cenom.

Naši kupci nas vole širom Evrope