Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Aral

Aral
Aral, punog imena Aral GP tvrtka je koja se bavi proizvodnjom motornih ulja te ima benzinske pumpe i svoja goriva. Najviše ih je u Nemačkoj i Luksemburgu, ali u novije vreme sve ih je više i u drugim zemljama zapadne te središnje Evrope. Firma u sastavu koje je nastao brend Aral nastala je davne 1898. godine u Nemačkoj, dok je sam Aral nastao 1924. godine. Ime je nastalo od dve nemačke reči – ARomaten i ALiphaten, čime se aludiralo na određena svojstva benzina.
 
Osim motornih ulja po kojem je firma veoma poznata, proizvode i nude najrazličitije proizvode za sve vrste vozila – uz benzin tu su i prirodni plin te razni lubrikanti i maziva. Na svojim benzinskim pumpama imaju i restorane u kojima se nešto može pojesti te praonice za vozila. Svojim vernim klijentima nude razne kartice na kojima mogu skupljati bodove te tako ostvarivati najrazličitije popuste i slične pogodnosti. Zanimljivo je da je prema jednom istraživanju o kvaliteti usluge na njihovim benzinskim postajama, Aral završio na visokom ?četvrtom mestu. Motorna ulja Aral redovitim korišćenjem povećavaju vek trajanja motora, interval izmene ulja dulji je za kojih 25 odsto čime se smanjuje taloženje za kojih 30 odsto. 'Samo bolje je dovoljno dobro za vas', moto je kompanije.

Aral nudi razne naftne derivate. Pored konvencionalnih benzina, dizela i maziva, tu su i prirodni gas, tečni naftni gas, kao što je propan ili butan, tečni ili gasoviti oblik vodonika i zapaljivo ulje. Mnoge benzinske pumpe Aral, nude širi spektar proizvoda, mnogo puta i kafiće. Pored toga, omogućavaju vam autoperionicu za čišćenje spoljašnjosti i unutrašnjosti vozila. Aralov slogan je "Alles super". Visokokvalitetno sintetičko motorno ulje Aral sa odličnim svojstvima podmazivanja sa naprednom Aral Synth tehnologijom takođe produžava vek čestica filtera i omogućava produženi interval zamene ulja do 50.000 kilometara. Aral “Low SAPS” je tehnologija za optimalan rad filtera, za tvrde čestice, odlična svojstva podmazivanja u svim uslovima, omogućava efikasan i pravilan rad motora, sprečava naslage štetnih sedimenata i nečistoće, pogodan za sve benzinske i dizel motore, smanjuje potrošnju goriva i ulja, smanjuje štetne emisije izduvnih gasova, pogodan za vozila sa produženim intervalima zamene ulja. Motorno ulje Aral preporučuju proizvođači vozila Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Seat, Škoda, Smart, VW.

 

Aral proizvodi su u sledećim kategorijama:

Naši kupci nas vole širom Evrope