Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Arexons

Arexons

Osim što nam je bitno da vozilo bude kvalitetno i da nas ne izneveri na putu, važno nam je i da lepo izgleda te da bude čisto. Dakako, ovo poslednje najviše ovisi o vlasniku, koliko je spreman vremena provesti čisteći svoje vozilo ili barem platiti da to učine drugi umesto njega. Danas je na tržištu doista velik izbor auto kozmetike i nema razloga da vam vozilo bude zapušteno i prljavo. Na kraju krajeva, ako ipak jest, znak je to određene doze lenjosti. Jedna od najpoznatijih evropskih firmi koja se već decenijama bavi proizvodnjom kozmetike za vozila je Arexons. Ova je firma nastala u Milanu 1954. godine i započeo je kao firma za proizvodnju šampona i ostalih sredstava za pranje i negu vozila.

Danas se bavi istim biznisom, sa time da proizvode i raznorazne paste za poliranje lima te osveživaće vazduha. Svoje proizvode izvoze u tridesetak država širom sveta. Osim što se bave proizvodima za održavanje automobila, takođe imaju i posebne linije proizvoda za čišćenje motor kotača, ali i industrijskih mašina te domaćinstava. Uz sve ovo proizvode i razne aditive za gorivo za vozila za koje se smatra da poboljšavaju performanse automobila, a takođe u ponudi imaju i razna ulja.

Achille Verri odmah je shvatio da je sadržaj te limenke pravo bogatstvo. Ubrzo nakon toga, braća su osnovala svoju kompaniju Arexons koja je bila prva automobilska hemijska industrija u Italiji i njihov prvi proizvod je bio Pik tečni zaptivač. Mnogi drugi proizvodi ubrzo su se pridružili orginalnom proizvodu, uključujući legendarno mazivo Svitol. Arexonsovi proizvodi odmah su postali uspešni i od suštinske važnosti za mehaničare i motoriste kako bi služili svojim hobijima. Arexons je danas primer italijanskog kvaliteta. Svi njihovi proizvodi imaju odličan odnos cene i učinka. Stalne inovacije, ulaganja, kvalitet, briga o klijentima i nova istraživanja tehnologije su temelj za njihov rad i posvećenost.

Naši kupci nas vole širom Evrope