Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Asso

Asso Marmitte je 1963. godine započela kao mala zanatska kompanija koja proizvodi izduvne sisteme za automobile.

Rast je stabilan i kontinuiran, a zbog filozofije ulaganja u inovativnu tehnologiju i obuku liderstva, kompanija je u nekoliko godina postala važna stvarnost i merilo u sektoru automobilske opreme.

Kompanija, sa svojom modernom organizacionom strukturom, ceni odluke koje je donela, uključujući ISO 9001 sertifikat o kvalitetu koji je dobila1999. godine i zadržala je do danas kroz saradnju sa DNV Italija; razvoj namenskog sistema upravljanja koji obezbeđuje tačno i blagovremeno poslovanje u svim poslovnim funkcijama; i razvoj veb stranice za poboljšano i ažurno upravljanje potrebama klijenata.

Današnjih pet različitih proizvodnih linija je rezultat kompanije koja je i pored svojih globalnih izazova održala razuman standard rasta i pokazala sposobnost donošenja ispravnih odluka i prilagođavanja promenjivih potreba tržišta.

Asso proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope