Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

ATS

ATS

ATS je nemačka tvrtka koja je deo grupe UNIWHEELS koja se bavi proizvodnjom naplataka za gume za mnoge vrste vozila. Posebno su uspešni u proizvodnji naplataka za trkaće automobile te je brend i nastao kroz tim Formule 1, a sa Chevroletom je firma došla do pobede na World Tour Car Championship. Firma se posebno specijalizovala u izradi laganih naplataka i to pomoću metode niskog pritiska i presovanja. Ovakvu vrstu proizvodnje započeli su još sedamdesetih godina prošlog veka i te su njihove prve lagane naplatke dobila vozila Porsche. Svojim visoko kvalitetnim naplacima snabdevaju proizvođače automobila kao što su Audi, Aston Martin, Jaguar, Bentley, BMW, Porsche, Merzedes Benz, Volvo, Toyota, Volkswagen.

U proizvodnju naplataka često uvode najrazličitije novosti kojima se pokušava proizvesti što lakši, a u isto vreme što čvršći naplatak. Takođe, shvataju i da je naplatak ne samo faktor sigurnosti već i estetski dodatak pa ih proizvode u nekoliko boja, u nekoliko premaza, čime se povećava raznovrsnost proizvoda. Preduzeće je na tržištu prisutna oko četrdesetak godina i dobila je epitet 'World Champion of Weight Reduction' odnosno 'svetski šampion u redukciji težine' iz razloga što su među top proizvođačima najlakših aluminijskih naplataka na svetu.

Zahvaljujući izvanrednim i inovativnim dizajnom obruča sa impresivnim tehničkim prednostima i efikasnim kao i modernim proizvodnim metodama, ATS je preuzeo vodeću međunarodnu ulogu u sektoru aluminijumskih felni u svojoj 40-godišnjoj istoriji. ATS kombinuje sofisticirani izgled sa ekstremnom stabilnošću i smatra se šampionom u smanjenju težine u proizvodnji aluminijumskih felni kao globalni inovator kada je u pitanju livarska tehnologija sa efikasnom proizvodnjom velikih razmera.

ATS proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope