Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Autopartner

Autopartner SA dinamično rastuća kompanija sa delovima za automobile i lagana komercijalna vozila. Kompanija posluje prvenstveno elektronskim putem, a zatim delove automobila na vreme isporučuje svojim kupcima. Sa 80 % izloženosti, oni garantuju isporuku proizvoda do kupca u roku od 3-5 dana. U svom širokom asortimanu imaju sve što je potrebno prodavnicama auto delova ili mehaničarskim radionicama.

U ponudi su rezervni auto delovi za različite sisteme unutar auta – bez obzira da li su to izduvni, električni, kočioni i drugi sistemi. Njihov portfolio proizvoda takođe uključuje filtere za ulje, filtere za gorivo i filtere za vazduh, ulja za vozila i drugu dodatnu opremu za vozila.

Autopartner ima svoju rally i fudbalski tim. Takođe podržavaju fondaciju Zwierzęca Arkadia, koja brine o napuštenim ili odbačenim kućnim ljubimcima. Podržavaju takođe tim TVN Turbo rally i Udruženje studenata nauke Silesia Automotive.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope