Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

AVA Cooling

AVA Cooling je nemačka firma koja se bavi proizvodnjom delova za vozila koja se tiču sustava za grejanje i hlađenje, dakle najrazličitiji hladnjaci, grejači i slično, sve što je vezano uz taj sustav. U proizvodnji se vode raznim sertifikatima kvalitete čiji su ponosni vlasnici pa većina njihovih delova imaju oznaku originala, dakle istovetni su originalnim delovima za pojedinu marku vozila. Ono na što su posebno ponosni jest činjenica da zajedno sa još nekoliko firmi propagira trkaći automobilski sport među mladima ženama. Dakle, zaboravite na to da se ovde radi isključivo o muškom sportu jer doista je sve više žena u njemu, pre svega na Essen Motor Showu.

 

Uz ovo nabrojano, firma je redoviti sponzor na drugim trkaćim događajima kao nezaobilazni igrač. Poslednjih nekoliko godina mnogo ulažu u sustave za hlađenje hibridnih vozila, odnosno u sisteme za hlađenje baterija na hibridnim vozilima jer radi se o budućnosti auto industrije, a ova firma ne želi ni u čemu kasniti. Svi njihovi proizvodi imaju i dvogodišnju garanciju, veoma su precizni, imaju garanciju da 100 odsto odgovaraju u vozilo za kojeg su napravljeni. Takođe, sve se više ulaže i na smanjenje emisije štetnih gasova i ostalih štetnih uticaja na okolinu tokom proizvodnog procesa.

 

AVA Cooling proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope