Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

BBS

BBS

BBS je nemačka firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom naplataka za vozila, kako za klasična vozila, tako za sportske automobile, u kojima su posebno moćni. Preduzeće je nastalo 1970. godine i to u srcu Schwarzwalda gde se još i danas nalazi središnjica firme odakle su planirane i vođene sve glavne akcije na svetu. Posebno je jak američki i kanadski ogranak BBS-a koji je verojatno najjači ogranak ove firme kada se radi o sportskim naplacima, dakle naplacima za sportska vozila. Imaju veliko skladište odakle plasiraju svoje naplatke, ali i neke druge auto delove širom Sjedinjenih Država i Kanade te tehničku podršku sa ljudima koji su u kompaniji već dvadesetak godina i imaju duboko znanje o materiji. Kada kažemo da proizvode i neke druge delove za sportska vozila osim naplataka, onda su to kočnice i kočioni sistemi.

 

Američka podružnica firme opskrbljuje naplacima najpoznatije trkaće događaje širom države, odnosno pokrivaju oko 25 velikih trkaćih natjecanja preko Velike bare, među njima i ALMS, Indy Car i Grand Am. Svi delovi ovog proizvođača, i naplaci i kočioni sistemi, imaju oznaku da se radi o originalnim delovima te su proizvedeni po određenim specifikacija i imaju razne sertifikate koji to i dokazuju.

BBS proizvodi su u sledećim kategorijama:

Naši kupci nas vole širom Evrope