Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

BBS

BBS je sinonim za visokokvalitetne felne. Ali ono što BBS najbolje napravi, nije vidljivo na površini, a ono što je važno je to što je očima nevidljivo,to su njihove felne najtraženije i poštovane u svetu. Stvaranje felni koji su sve lakši i snažniji zahteva visok nivo inženjerstva, bolju tehnologiju izrade i veoma dobro obučeno osoblje. 

BBS Amerika je jedini distributer BBS proizvoda u SAD-u i Kanadi. Sedište se nalazi u Braselton Georgia, pored kultne trkačke staze Atlant Roada. Primarna funkcija zgrade od 50000 m2 je prodaja i distribucija BBS proizvoda za preprodaju, prodaju i servisnu podršku BBS trke i podrška za određene OE/OES programe.

Osoblje BBS-a su stručnjaci u industriji felni koji imaju preko 20 godina iskustva u BBS-u, kao i stručno znanje i iskustvo s felnama kako pravilno funkcioniše sa nadogradnjom kočionog sistema, kao što su Brembo ili Stopetch. Moto sportsko odeljenje u BBS-u više od 30 godina isporučuje felne za gotovo sve velike trke u SAD-u, uključujući ALMS, Indy Car i Grand Am. 1970. godine osnovana je kompanija BBS Nemačka, duboko u Schwarzwaldu, gde su putevi uski i vetroviti. Njihovo sedište je mesto gde se razvijaju sve najnovije BBS felne i koordinišu međunarodnu prodaju, marketing i usluge kupcima. Ukratko Schiltach je mesto gde kuca srce BBS-a – za moto sportove i puteve širom sveta.

BBS proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope