Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

BFGoodrich

Od kada je kompanija osnovana, marka BF Goodrichbila je sinonim za pionirski duh i pomeranje granica kapaciteta. Sa željom da krene napred, kompanija se može proslaviti sa mnogim iskoracima u istoriji razvoja gume. Dr. Benjamin Franklin Goodrich je bio samouki preduzetnik i osnovao je 1870. godine kompaniju BFGoodrich, gde se istoimena marka BFGoodrich sačuvala do dan danas i sinonim je za kvalitet i pouzdanost guma. Hiljade zaposlenih doprinele su svojim idejama i mogućnostima da se kompanija razvija i bude u toku sa rastućim zahtevima tržišta sa sigurnošću, pouzdanošću i trajnošću guma motornih vozila.

Zbog toga se danas prave gume za ljude koji žele u potpunosti da iskoriste svoje vozilo dok uživaju u vožnji. U kompaniji BFGoodrich su ubrzo nakon prvih uspeha u autoindustriji takođe započeli razvoj vazduhoplovstva i otkrili potencijal svojih proizvoda za leteća vozila. Oni su u vazduhoplovnoj industriji prisutni od početka 20. veka. Mogu se pohvaliti izuzetnim dostignućem: napravili su gume za avion Charlesa Lindbergha, koji je prvi put leteo preko Atlantika 1927. godine.

Gume BF Goodrich su i dalje simbol kvaliteta i napretka, pa nije ni čudo što im mnogi zadovoljni korisnici širom sveta veruju. Izaberite letnje ili zimske gume da biste dobili pouzdanu obuću za svoje vozilo i uživali u sigurnoj vožnji.

BFGoodrich proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope