Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

BGA

BG Automotive je jedan od vodećih dobavljača kvalitetnih orginalnih automobilskih dodataka, setova i sastavnih delova kao i komponente za preprodajnu trgovinu. Oni isporučuju više od 33.000 različitih proizvoda koji su dostupni za trenutnu isporuku iz njihovih skladišta u Velikoj Britaniji, širom sveta. Njihov tehnički tim je među najboljima u poslu sa bogatim iskustvom u pretprodaji za automobilsku industriju kako bi osigurali da njihovi proizvodi i dalje zadovoljavaju standarde kvaliteta orginalne opreme.

BG Automotive je deo prodajnog preduzeća British Gaskets, lideri u proizvodnji zaptivača i delova motora, kao i distributer mnogih proizvoda iz svetskih fabrika vozila i drugih industrija. Kvalitet je reč koja je bila sinonim za zaptivače od njihovog osnivanja 1929. Njihov posao je jednostavan – snabdevanje automobilskih proizvoda sa punim asortimanom kvalitetnih proizvoda i komponenti OE motora. To dostižu uz pomoć svog tima visoko iskusnog osoblja iz svoje glavne kancelarije i skladišta smeštenih u Swindonu, Velika Britanija.

Njihov pristup je veoma fokusiran na zadovoljstvo kupaca, istovremeno osiguravajući njihove dobre odnose na konkurentnom tržištu. Kao inovativna i perspektivna kompanija , naporno rade na kreiranju auto delova po najnovijim, najnaprednijim, najboljim standardima kvaliteta za svoje kupce - jedan korak ispred u upravljanju brzim, promenljivim automobilskim tržištem koji se stalno menja.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope