Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Bilstein

Kada je August Bilstein 1973. godine postavio temelje za inovacijski inkubator Bilstein u Nemačkoj godine 1973, niko nije imao pojma o odlučujućem uticaju proizvoda kompanije na udobnost i bezbednost automobila tokom vožnje. Počeli su sa korišćenjem metalnih prozora – prodaja je ubrzo dospela daleko izvan granica domaćeg i inostranstva. Usledio je čitav niz tehničkih inovacija i njihovi prihodi zasnovani na patentima pružili su čvrstu osnovu za kasnije uspehe.

Da bi ispunila specifične zahteve kvaliteta u fazi pred - proizvodnje, kompanija je 1919. godine osnovala svoju valjaonicu gvožđa. Tehnologija pritiska gasa se danas upotrebljava u svim vrstama teleskopskih amortizera razvijenih za upotrebu na moćnim visokoklasnim automobilima. Najnoviji vrhunac kompanije je razvoj pružnog modula vazduha koji je kompanija Bilestin isporučila na proizvodnu liniju automobila Mercedes S klase. Do danas, oni su kombinovali zahteve svojih kupaca u automobilskoj i tuning industriji, zajedno sa posvećenošću moto sportovima, koji su im bili pokretač razvoja i inovacija.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope