Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Binder

Binder je jedna od najznačajnijih evropskih kompanija koja se bavi distribucijom proizvoda za automobile, posebno prodajom rezervnih delova za karoserije. Katalog proizvoda poznate nemačke kompanije sa sedištem u Gleisdorf-u, svetski poznata kao referentna tačka za sve subjekte u sektoru. Kao »bodibilderi«, njima je potreban širok spektar visokokvalitetnih proizvoda za svoje klijente.

Široka dostupnost kvalitetnih proizvoda je za kompaniju Binder obaveza da isporuči delove koji najbolje odgovaraju potrebama njihovih kupaca. Prostranstvo proizvoda u Binder katalogu je tako dragocen savetnik u radu svih profesionalaca koji rešavaju stalne potrebe za rezervnim delovima, kao što je obavljanje popravaka u najbrže moguće vreme ukoliko je vozilo učestvovalo u saobraćajnoj nesreći.

Među brojnim proizvodima koje Binder plasira su limarija za svaki automobil, prednja svetla, branike i retrovizore. Među mehaničkim komponentama predstavljenim u katalogu su radijatori i ulja, rezervni delovi za klimatizaciju i rezervoare. Binder nudi vetrobranska stakla, zadnja stakla sa bočne i bočne prozore, kao i unutrašnje delove različitih vrsta.

Binder proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope