Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Black&Decker

U kompaniji Black&Decker kažu da su svoje proizvode ponosno koristili od skromne mehaničke radionice u Americi pa sve do meseca.

Godine 1910 su mladići Black i Alonzo G. Decker otvorili malu radnju mašina. Jedan od prvih proizvoda koji su ponudili bio je uređaj za pravljenje poklopaca za boce za mleko.

Šest godina kasnije su podneli prvi patent za prenosnu električnu bušilicu promera 1 cm, što je prodrlo put ka budućnosti, kompanija je na tržište predstavila prvu prenosivu električnu bušilicu za kućnu upotrebu. To je omogućilo upotrebu mašina kod kuće, a ne samo u radionicama. Nastavili su svoju misiju uvođenjem baštenskih mašina.

Već 1961. godine uveli su prvu bežičnu bušilicu. To je bio prethodnik bežične bušilice koju su austronauti koristili na Mesecu. Međutim 1984. godine, Black& Decker-ovi alati korišćeni su u restauratorskim radovima na Kipu slobode. Akumulatorska bušilica praćena je bežičnim trimerima za živu zaštitu, ručnim usisivačima itd.

Danas kompanija nudi širok spektar malih kućnih aparata, kao i mašine za bušenje i motorne testere.

Black&Decker proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope