Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

BM CATALYSTS

Kompanija BM Catalyst je osnovana 1966. godine. Počeli su skromno – 5 zaposlenih je postavljalo gume lokalnim stanovnicima u Engleskoj. Ubrzo su proširili svoje polje poslovanja na ugradnju izduvnih sistema. Otvorili su takođe i nove filijale.

Potražnja je bila velika, a proizvode je bilo teško dobiti. Da bi izbegli gubitak zarade, kompanija je kupila deset katalizatora iz Amerike i mašinu za savijanje cevi, što im je omogućilo da izrade prilagođene katalizatore za svoje kupce.

1999. godine prestali su sa montažom izduvnih sistema i fokusirali se na njihovu proizvodnju. Dve godine kasnije, proširili su proizvodnju i počeli sa izvozom svojih proizvoda 2003. godine. Ubrzo nakon toga, dobili su ISO:9001 sertifikat.

Uprkos svom globalnom uspehu, prisutnom na 35 tržišta širom sveta, BM Catalists se fokusira na pružanje širokog asortimana proizvoda,dostupnost i atraktivnu cenu njihovih proizvoda.

BM CATALYSTS proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope