Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

BMW original

BMW je skraćenica od Bayerische Motoren Werke, a radi se o proizvođaču automobila, motor kotača i bicikala koji ima sedište u Münchenu u Nemačkoj. Osim proizvodnjom navedenog, ponudu redovito proširi i nekim drugim proizvodima, na primer ulja za vozila. Posebno je zanimljivo da je kompanija nastala 1916. godine i to kao proizvođač aviona, odnosno Bayerische Flugezeugwerke (BFW), ali već sledeće godine preimenovana je u BMW. U svom vlasništvu ima i britanske MINI te Rolls – Royce Motor Cars. Moto tvrtke je 'The Ultimate Driving Mashine' (ultimativna vozačka mašina). 2011. godine tvrtka je predstavila i novu generaciju svojih vozila koja će se proizvoditi pod imenom 'BMWi', a zapravo se radi o proizvodnji automobila niske emisije štetnih gasova. Kompanija je sudionik brojnih najpoznatijih trkaćih natjecanja, a posebno su zanimljivi po svom groblju.

 

Tako je, BMW ima svoje groblje, ali za razliku od svih drugih groblja, njihovo je zatvoreno za javnost i na njega dospevaju modeli koji nisu nikada doživeli serijsku proizvodnju. O nekim modelima već kruže i legende, da uopšte nisu ni proizvedeni, primjerice BMW M8, no navodno jest proizveden jedan primerak koji se nalazi na groblju. Kompanija u svojoj ponudi ima nekoliko vrsta motornih ulja, među najpoznatijima su linije High Power, LongLife i Super Power. Kako im i sama imena kažu, radi se o uljima koja poboljšavaju performanse i povećavaju životni vek motora.

BMW original proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope