Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

BORBET

Peter Wilhelm Borbet osnovao je kompaniju 1962. godine sa samo 5 zaposlenih. Sve vreme ima podršku supruge, brata kao i dece koji su takođe aktivni saradnici u porodici – Uistinu porodična kompanija, koja danas ima 3.900 zaposlenih na osam lokacija, uključujući pet iz Nemačke, koji su međunarodno povezani sa ćerkama kompanije u Južnoj Africi, SAD i Austriji- ujedinjeni u grupu BORBET.

Od svog osnivanja nemačka kompanija je vodeća svetska kompanija u proizvodnji aluminijumskih felni. To je zato što su oni sinonim za odličan kvalitet, inovativne tehnologije i pionirski dizajn – dragoceni posao koji im je omogućio da budu traženi partner za automobilsku i maloprodajnu industriju.

Oni razvijaju, proizvode i plasiraju svoje visoko kvalitetne aluminijumske felne koje ispunjavaju najviše standarde u svakom pogledu. Kombinuju dizajn i sigurnost, dugi radni vek i funkcionalnost. Neizostavni elementi potpisa: Fanovi prepoznaju BORBET felne čak i bez logotipa. Da bi osigurali da ova jedinstvenost traje, oni moraju ulagati u održiv, na vrednosti utemeljen međunarodni rast, sa fokusom na kvalitet i inovacije – kritične faktore za uspeh protiv oštre konkurencije na globalnom tržištu.

Izgled nije sve – kada su u pitanju aluminijumske felne, BORBET nudi kako atraktivan dizajn tako i tehničku sofisticiranost. Ovo je garancija za pouzdanu sigurnost i optimalno iskustvo vožnje. To je misija koja počinje od razumnog korišćenja resursa. Manja težina točka, autentičnije iskustvo vožnje, potrošnja goriva je ekonomičnija i vozač ima koristi od svega navedenog.

BORBET proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope