Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Bremi

Bremi je nemački proizvođač originalne opreme i prodajnih dobavljačkih proizvoda za paljenje motora kako za putnička tako i za teretna vozila. Na tržištu su već više od 80 godina. Deo je grupe Aichele koja je specijalizovana za razvoj i marketing sistema za paljenje i sistema u sektoru grejanja. Automobili Audi, BMW, Fiat, Rover, Seat, Skoda i VW imaju originalnu opremu iz grupacije Aichele širom sveta.

Kompanija Bremi proizvodi preko 300 različitih modela vretena, kablova za paljenje koji su napravljeni sa dugim vekom trajanja i napravljeni su za sve vrste evropskih vozila, kao i za većinu azijskih. Još jedna grupa proizvoda je istog kvaliteta kao i delovi iz prve instalacije, razvodnici paljenja: spojnice, ruke, platina i kondenzatori. Proizvode i grejače, svećice, module, senzore.

Snaga kompanije je u njenoj sposobnosti da dosledno isporučuje inovativnu tehnologiju i tako osigurava vodeću poziciju u automobilskoj industriji. Aichele Grupa troši ogromne količine resursa za razvoj proizvoda i održava veliku mrežu istraživačkih objekata. Ova investicija u budućnosti omogućila joj je da iskoristi veliku prednost u dizajnu i razvoju sistema paljenja za današnja vozila visokih performansi, kao i inovativni dizajn, visok kvalitet izrade, veštine i sposobnost da efikasno udovolji zahtevima globalnog tržišta.

Bremi ima prodajni i logistički centar od 8.000 m² i odličan pristup autoputu. Ovo je stvorilo važan preduslov za buduću konkurentnost uz stalnu dostupnost poboljšanih proizvoda, brzo vreme odaziva i sveobuhvatnu korisničku podršku.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope