Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Breyton

Visokokvalitetne aluminijumske felne koje proizvodi kompanija Breyton, potpuno su savršena sinteza između sportskog dizajna i optimalnih performansi u vožnji. Breyton felne su jedne od najlakših felni na svetu, samim tim nije slučajno što je svaki Breyton proizvod napravljen sa sofisticiranim dizajnom, minimalnom težinom i sigurnošću u prometu.

Već dvadeset godina Breyton se zalaže za funkcionalnost, eleganciju i individualnost te od početka radi na predstavljanju najboljeg vozačkog iskustva za svoje kupce. Za razvoj proizvoda za BMW automobila koristi najnoviju tehnologiju dostupnu na početku svakog razvojnog programa, poput FEM-a za strukturnu analizu i zateznu čvrstoću korišćenih materijala.

Na osnovu ekspertize u automobilskom dizajnu, Breyton se danas specijalizovao za proizvodnju aluminijumskih felni koristeći čitav niz dostupnih tehnologija, a to su: livenjee, oblikovanje pod pritiskom i kovanje, razvijanje jedinstvenih proizvoda.

Kreativnost, inovativnost i kvalitet su njihova reputacija. Te vrednosti će uvek biti temelj i razlog kontinuiranog uspeha Breytonovog dizajna. Za vlasnika Breyton Design-a Edmunda Breytona, automobilski inženjering i dizajn bili su mu najskuplji hobiji tokom studija IT. Nije mogao pobeći od strasti koja stoji iza automobilskog dizajna. Njegov ključ uspeha bio je zasnovan na visokim zahtevima za kvalitetom koji imaju i danas kako za svoju kompaniju tako i za svoje dobavljače. Neprestano se širi na novim tržištima, dodajući postojećim glavnim tržištima u SAD-u i Japanu.

Breyton proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope