Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Bridgestone

Bridgestone je kompanija sa sedištem u Japanu. Iako se razvijala na dalekom istoku i relativno kasno, kompanija je sada jedan od najjačih konkurenata u borbi proizvođača automobilskih i komercijalnih guma. Zapravo njihov asortiman prvenstveno pokriva različite gume. Naravno, dostupne su kako letnje tako i zimske verzije, što znači da njihove zalihe pružaju negu tokom cele godine. Posebno se trude da proizvode pouzdane i ekonomične gume, o čemu svedoči stalni razvoj i uvek nove inovacije. Bridgestone je prisutan i na ostalim tržištima, na primer, proizvodi razne industrijske proizvode, bicikle, sportsku opremu. U poslednje vreme Bridgestone gume su opremili mnoge avione renomiranih proizvođača, a kompanija svojim proizvodima zalaže za mnogo timova i pojedinaca u raznim auto-moto sportovima.

Bridgestone je stekao istaknuto mesto među ionako jakom konkurencijom proizvođača automobilskih guma, uprkos tome da su na tržište stupili 1931., pola veka nakon pokretanja nekih drugih kompanija na tom polju. Danas su takođe u Europi i Americi prisutni na tržištu, a njihovi su proizvodi za krajnje korisnike jednako popularni kao i proizvodi konkurentskih proizvođača.

Bridgestone proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope