Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

BROCK

BROCK

Nemačka firma BROCK bavi se proizvodnjom i plasiranjem naplataka, posebno je zanimljivo da je ovo jedna od retkih, ako ne i jedinih 100 posto evropskih firmi, odnosno proizvodnja, logistika, sedište, sve je smešteno u Evropi. Stoga je njihov moto: 'Obećajmo 100 posto i 3 godine garancije'. Firma je nastala sredinom devedesetih godina dvadesetog veka i odmah se specijalizovala za proizvodnju vezanu uz gume na vozilima. U početku se radilo o manjem opsegu proizvodnje, a danas proizvode oko 850,000 naplataka samo u jednom danu. Dva glavna brenda naplataka su BROCK i RC Design te u sklopu njih imaju oko pedeset različitih.

 

Osim naplataka za klasična vozila, proizvode i ona za offroad vozila te terence. U proizvodnji poštuju različite testove kvalitete pa su i vlasnici različitih sertifikata koji to i dokazuju. Širom Evrope imaju oko 200 zaposlenih ljudi, a posebno su ponosni na svoj moderni logistički centar u kojem su velike količine naplataka koje čekaju distribuciju. Što se tiče vanjskog sloja naplataka, proizvodi se po najnovijim standardima i u jednom od najmodernijih fabrika za premaz i završni sloj na naplacima te upravo iz toga razloga mogu dati trogodišnja garancija. Naime, za završni premaz koriste akrilni prah koji je nešto skuplji, ali i znatno kvalitetniji.

BROCK proizvodi su u sledećim kategorijama:

Naši kupci nas vole širom Evrope