Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

BROCK

Od svog osnivanja, sredinom 1990-ih, Brock je proširio asortiman felni. Danas sa svojim tipičnim razvojem, proizvodnjom, marketingom i prodajom u stanju su proizvesti oko 850.000 felni svaki dan. Izbor felni od aluminijumske legure predstavljaju dve glavne marke - Brock i RC Design, s više od 50 modela u širini od 13 do 22 inča. Impresivne zalihe, kao i obiman asortiman proizvoda koji uključuje felnee sa više točkova i modele terenskih vozila, osnova su njihovog uspeha. Različiti načini korišćenja felni sastavni su deo njihovog koncepta kao i proverenog kvaliteta. Sve felne testirane su na više načina u akreditovanim nemačkim laboratorijama.

Kompanija ima oko 200 zaposlenih u svojim evropskim fabrikama. Imaju moderan logistički centar sa oko 16.000 mesta za skladištenje palete, a skladište i transportna stanica nalaze se u Weilerwistu pored odjeljenja za prodaju i razvoj. Da bi se osigurala nesmetana isporuka, velike količine proizvoda se čuvaju na impresivno visokim policama. Felne su izrađene u vlastitoj livnici, gde stotinjak radnika zalaže se za optimalnu proizvodnju uz pomoć savremenih mašina. Imaju tehnološki visoko napredne centre za obradu i liniju emajla gde koriste akrilnu boju u prahu kao zaštitni lak koji je skuplji od konvencionalnog laka, ali nenadmašan u kvalitetu. Daju trogodišnju garanciju na svoje proizvode. Zbog debljine premaza i poboljšane gustine materijala, ovaj proizvod ima povećanu zaštitu od curenja, granulacije i drugih vremenskih uslova.

BROCK proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope