Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Caramba

Čisto vozilo jedan je od glavnih zadataka vozača, međutim ovde ne mislimo na čisto vozilo kada govorimo o karoseriji te unutrašnjem delu vozila. Naime, govorimo na primer o čistoći diskova i pločica na kočnicama. U njih mogu dospeti sitne ?čestice zbog kojih koćenje više nije sigurno kao do tada pa ih je potrebno skinuti i očistiti. Upravo iz zbog tog razloga postoje razne paste i masti za čišćenje kočionog sistema, a među najpoznatijim brendovima koji se bave proizvodnjom ovakvih i sličnih sredstava upravo je Caramba. Radi se o brendu koji je deo grupe Caramba Chemical te koja je stacionirana u Nemačkoj.

 

U ponudi imaju oko hiljadu sredstava namenjenih za čišćenje najrazličitijih delova na vozilu, ali i šire. Preduzeće ima oko 1,100 zaposlenih i distributivnu mrežu u 13 zemalja. Svoje proizvode osim za vozila, motor kotače i kućanstva takođe distribuiraju i velikim auto praonicama, benzinskim pumpama, automobilskim servisima pa čak i industriji koja se bavi proizvodnjom hrane. Preduzeće je na tržištu prisutno preko 110 godina, tačnije od 1903. godine, a sve je započelo legendarnim sprejom za otklanjanje rđe koji se zvao Caramba. Moto im je – Caramba je legenda, upravo iz tog razloga te ištiću kako za ovaj brend znaju baš svi.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope