Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Carello

Carello je talijanski proizvođač svetala za vozila, a najpoznatiji je po proizvodnji maglenki za različite vrste automobila. Radi se o pomalo ekskluzivnijem proizvođaču, tačnije proizvođaču maglenki za ekskluzivnija vozila pa tako najčešće u ponudi imaju maglenke za npr. Alfa Romeo, međutim za Peugeot i slična vozila. Njihove se maglenke mogu pronaći i na vozilima starije i na vozilima novije proizvodnje, maglenke najčešće imaju hromiranu unutrašnjost te mutno staklo. Osim maglenki u svojoj ponudi imaju i druge vrste svetala, npr. razne žmigavce, svetla pozicije, kratka i dugačka glavna svetla na vozilu i slično.

 

Danas je Carello deo kompanije Automotive Lighting, a ova je tvrtka kupila Carello još davne 1988. godine. Sve zajedno zapravo je deo grupe koja se zove Magneti Marelli Group. Cela priča započela je još davne 1912. godine kada se u tadašnjoj firmi Carello započelo s proizvodnjom rasvetinih tela za vozila, što je bila prva takva fabrika u tadašnjoj Italiji. Prva su vozila, kako i znamo, jedva imala osnovna svetla, međutim veoma se brzo došlo do zaključka koliko su svetla važan faktor sigurnosti pa su započele s radom mnoge tvornice svetala. Kasnije se uvidelo da je moguće proizvesti i drugačija svetla, za još teže uvete na cestama, primjerice za vožnju po magli. Tako su maglenke danas nezaobilazan deo opreme svakog vozila.

Carello proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope