Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Carparts

Carparts je američko preduzeće koja se bavi prodajom i plasiranjem raznih, sitnijih delova za vozila, pre svega raznih retrovizora, sijalica, spojlera i slično. Najviše su bazirani na internet prodaju ovih delova te kažu kako je kod njih moguće naručiti željeni deo 24 časa dnevno, svih sedam dana, dakle non stop. Pregled delova je znatno olakšan pomoću pretraživača sa obzirom na model i marku vozila te naravno godinu proizvodnje. U svojoj ponudi imaju oko milijuna delova za vozila svih vrsta, a ne samo za klasične automobile već i za različite kamione. Ponosni su jer su se pokazali kao jedni od najjeftinijih dobavljača delova za vozila, a ako se slučajno i nađe isti proizvod kod drugog distributera za manju cenu, spremni su ponuditi istu, nižu cenu ili je čak i dodatno smanjiti. Uz svoju internet trgovinu također nude proizvode i putem jedne od najpoznatijih berzi na svetu, a to je eBay.

 

Dakle, ako ste nezadovoljni delom kojeg ste naručili, imate mogućnost povrataka robe i novca. Carparts nude pregled delova obzirom na automobil kojem je potreban, a takođe i sa obzirom na brend ako želite deo tačno određenog proizvođača. Ako postoji deo kojeg ste oduvek tražili, a nigde ga niste mogli pronaći, možda ga imaju baš u Carparts-u.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope