Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Celma

Celma

Upoznajte preduzeće CELMA koja je smeštena u Poljskoj, ali je poznata širom Evrope i sveta. Bavi se proizvodnjom najrazličitijih alata, na primer raznih odvijača, čekića, pila, brusilica, mešalica i slično. Kada govorimo o automobilskoj industriji, posebno su nam zanimljivi akumulatorski alati, primjerice udarni odvijači s lampom koji omogućuju brzo i jednostavno menjanje akumulatora te ostale radove na vozilu. Istorija preduzeća CELMA seže u daleku prošlost, odnosno nastala je još 1934. godine kao levaonica železa i metala. U proizvođača raznih brusilica i odvijača pretvorila se nakon Drugog svetskog rata. Firma je 1973. godine potpisala ugovor s Boschom, ali je nakon nekoliko godina suradnja prekinuta, odnosno kada je istekao ugovor u saradnju kasnije nije obnovljena.

 

Nedavno, tačnije 2010. godine firma se pretvorila u grupu svojih sestrinskih preduzeća pa tako danas postoje CELMA električni alati, CELMA motori i CELMA metali. Većina proizvoda iz ove fabrike ima od 12 pa sve do 24 meseci garancije, firma takođe ima i veoma razgranatu mrežu servisa, koji omogućuju brzu komunikaciju sa klijentima i kupcima. Mnoge poslove nemoguće je obaviti bez dobrog alata, odnosno dobar alat pola je posla, a u tvrtki CELMA toga su itekako svesni te stalno rade na novim alatima, kako za automobile, tako za domaćinstva i fabrike, kako bi svakodnevni zadaci bili olakšani.

Naši kupci nas vole širom Evrope