Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Celma

CELMA je vodeća evropska kompanija iz Poljske za proizvodnju alata za pričvršćivanje i alata koji su dizajnirani da brzo i lako koriste profesionalci u automobilskom svetu i hardveru. CELMA proizvodi napravljeni su uz korišćenje samo visokokvalitetnih materijala, što je omogućilo stvaranje niza proizvoda ogromnom vrednošću i obeleženi su dužim životnim vekom i najvišim nivoom otpornosti.

Godine 1934. osnovana kompanija je započela kao livaonica, a samo dvadeset godina kasnije posvetila se dizajniranju alata i profesionalnih alata kao što su klješta i ključevi svih vrsta. Već 1959. godine, pre potpisivanja sporazuma, kompanija je bila u mogućnosti da plasira svoju prvu električnu bušilicu. Od 1973. godine povezan je za kompaniju Bosch.

U cilju poboljšavanja prosečnog standarda kvaliteta svojih proizvoda, kompanija CELMA mnogo ulaže u potragu za novim tehnologijama. Žele napraviti još efikasnije proizvode a istovremeno jednostavne za upotrebu. Od svih proizvoda kompanije CELMA, veliki komercijalni uspeh imaju odvijači, uvek vrlo korisni onima koji ih koriste za rad u radionicama. Brojni proizvodi ove vrste su vodič za praktičnu upotrebu i omogućavaju vam brže obavljanje poslova.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope