Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Champion

Federal Mogul je vlasnik brenda Champion, pod kojim nalazimo rezervne delove kako bismo povećali kvalitet vašeg vozila. Sa više od 100 godina tradicije, marka Champion se može pohvaliti prepoznavanjem i poštovanjem koje su stekli od proizvođača automobila i tržištu. Njihova paleta proizvoda obuhvata rezervne delove za automobilske, trkačke, sportske, industrijske i male motore, kao i motore za čamce.

Njihov je cilj nadograditi svoje proizvode inovacijama, njihovi proizvodi su najbolji u klasi. Pioniri su upotrebe iridijumskih svećica 70-ih, a danas pružaju inovativne pristupe na području paljenja motora, sistema za filtriranje i brisača.

U prodaji Silux.si dostupni su vam vazdušni filteri marke Champion, koji su izdržljivi i izdržni. Osim što uspešno uklanjaju sitne čestice iz vazduha, pomažu i u regulisanju toplote u putničkom prostoru, poboljšanju performansi motora, smanjenju potrošnje goriva i smanjenju zagađenja okoline opasnim izduvnim plinom.

Champion proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope