Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Clean Filters

Kompaniju Delgrosso je 1951. godine osnovao Mario Delgrosso i još uvek je u porodičnom vlasništvu. Nekoliko godina kasnije fokusirali su se na proizvodnju filtera za automobilsku industriju, a pre više od deset godina kompanija je nadogradila svoj proizvodni pogon strogim standardima kvaliteta gde su ih zahtevali na tržištu proizvodnje filtera.

Krajem 1979. godine, nakon perioda razvoja i rasta isporuke filtera za ulje, vazdušnih filtera i filtera za gorivo, predstavljen je brend Clean Filters. U kasnijim godinama, kontinuirani tehnički razvoj i zahevi različitih industrija učinili su ih najpouzdanijom ponudom proizvoda i usluga u Europi. Dostigli su ciljeve koji akreditiraju međunarodne standarde za automobilsku industriju, obezbeđuju stalnu negu i pažnju stalnom unapređenju, a pre svega najvažniji faktor im je zadovoljstvo kupaca.

Sedište Delgrosso-a je u Torinu, s tri proizvodna pogona ukupne površine 15 000 m2. U svakoj su fazi procesi potpuno vertikalno integrisani, od visoke tehnologije i automatizacije proizvodnje do testiranja, od nabavke materijala do skladištenja gotovih proizvoda, od prodaje do isporuke.

Brend Clean Filters neprestano povećava udeo Delgroso-a na domaćem i međunarodnom tržištu pažljivim služenjem zajedničkim interesima klijenata, brigom o njihovim specifičnim potrebama i ispunjavanjem najviših standarda na tržištu. Kompanija sarađuje s brojnim proizvođačima vozila i motora na razvoju i proizvodnji aplikacija za filtere. Zahvaljujući njihovoj stručnosti i visokom tehnološkom nivou, zadržali su visoko pozicionirano mesto među najboljim proizvođačima filtera za ulje, gorivo, vazduh i kabinu u sektoru pretprodaje.

Clean Filters proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope