Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Continental

Kompanija Continental je ona kojoj ćemo se obratiti ako nam trebaju automobilske gume. Sama kompanija je dobro poznata i onima koji ne proveravaju marku svojih guma, jer ih često vide kao sponzora različitih događaja i timova, uključujući i velike fudbalske utakmice. Naravno, u automobilskom svetu Continental je jedno od najpoznatijih imena, mada je njihova ponuda možda uža, od nekih proizvođača, koji pokrivaju gotovo sve što se nalazi pod karoserijom. Međutim, odlučni fokus kompanije je na specijalizovanoj oblasti omogućava im proizvodnju kvalitetnih auto delova, što je zadovoljstvo, naravno,pre svega za krajnje kupce. Ciljna publika podrazumeva praktično sve vozači, jer su Continental gume dostupne za širok izbor vozila i za svakoga se ponešto nađe.

Ako tražimo proizvođače auto delova sa dugom tradicijom, Continental će sigurno privući pažnju na sebe. Počeci kompanije datiraju iz 1871. godine i od tada se kompanija razvila u jednog od vodećih proizvođača automobilskih guma. Danas se njihova ponuda više ne ograničava na same gume, iako naravno one i dalje čine glavni deo. Proizvode dakle proizvode iz područja sigurnosti, pogonskih sistema, kočionih sistema... Poznati su pre svega po svom kvalitetu, što je svakako dodatni razlog da proverite njihovu ponudu.

Continental proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope