Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

CX

Upoznajte jednog od najvećih kineskih proizvođača auto delova. A kada govorimo o kineskim razmerima, onda doista možemo reći da se radi o nečem velikom. Radi se o kompaniji CX, punog imena Hilux Parts Corporation Limited, u ovom su poslu već više od dvadeset godina. Među glavnim delovima u svojim postrojenjima imaju razne ležajeve, delove za kočioni sistem, delove za motor, razne hladnjake, i tako dalje. Većina delova izvozi se u Evropu, a velik deo i u Sjedinjene Države, Afriku, ali i u druge države Azije. U svojoj proizvodnji poštuju nekoliko sertifikata kvalitete te obavljaju nekoliko vrsta testiranja kako bi i sebi i kupcima dokazali da se radi o veoma kvalitetnim proizvodima.

 

U ponudi imaju i originalne i znamenske delove za vozila, npr. Toyotu, Volvo, Daewoo, Mazdu, Hondu takođe se bave i proizvodnjom delova za velike radne mašine kao što je npr. Komatsu, Hitachu i slično. Obzirom na delove koje se proizvode tako im je i organizovana proizvodnja po fabrikama, odnosno obično se u jednoj proizvodi samo jedan deo, a ne svi u jednom proizvodnom postrojenju. Posebno su ponosni na svoje gumene zaptivke za rezervoare s uljima koji su se pokazale veoma važne, kako kod ličnih automobila, tako i kod velikih radnih mašina.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope