Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Debica

Debica je vodeći poljski proizvođač guma za putničke automobile i komercijalnih guma. Ništa manji povoljan položaj na tržištu nemaju njihove čelične gume za teretna vozila, terenske gume, gume za poljoprivredne mašine i druge proizvode u industriji guma. Proizvodi Debica, zadovoljavaju sve svetske standarde i zahteve i prodaju se u 60 zemalja na šest kontinenata. Debica je proslavila 75. godišnjicu od osnivanja proizvodnog pogona. Danas ima jednu od najmodernijih produkcija na svetu.

Po podatcima instituta ekonomskih nauka Poljske akademije nauka, Debica je najveći investitor i poslodavac u gradu Debici i u celoj regiji. Zapošljava gotovo tri hiljade radnika i sarađuje sa oko 350 lokalnih kompanija. Od 1995. godine kompanija ima strateškog investitora, to jest američku kompaniju Goodyear Tire & Rubber, koja trenutno drži 81,396% kapitala akcionara kompanije.

Ekološke investicije koje se izvode u kompaniji Debica rezultat su njihove uravnotežene strategije rasta. Uložili su čak 15 miliona dolara u izgradnju elektrane na gas koja je izgrađena sa dovoljno proizvodnih kapaciteta za proizvodnju energije za potrebe kompanije, kao i za deo grada sa 50.000 stanovnika. Zbog toga je zatvoreno nekoliko kotlova na ugalj, a investicija je omogućila smanjenje emisije štetnih plinova za 98%, emisije prašine za 100% i otpada za 40%. Kompanija raspolaže i modernim uređajem za pročišćavanje otpadnih voda.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope