Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Delphi

Delphi je jedan od onih proizvođača automobilskih delova koji svojom inovativnošću svakodnevno menjaju doživljaj vožnje, istovremeno tradicionalno osiguravaju nesmetan rad različitih vozila sa. To poručuje već ponuda koja se nalazi pod robnom markom Delphi. Na raspolaganju je širok izbor proizvoda, od najosnovnijih automobilskih delova do modernih uređaja i sličnih dodataka. Među tim osnovnim delovima su oni koji su apsolutno potrebni za rad automobila, ali retko o njima razmišljamo.To su različiti ventili, finišeri, kočione pločice i drugi delovi kočionih sistema, i još nekiliko manjih delova koje većina vozača ne može čak ni imenovati. Za prosečnog vozača poznatiji delovi Delfa u ovom području su, na primer, kočione tečnosti i hidraulična ulja. Nadalje, u njihovoj ponudi vidimo i sisteme za zaključavanje, razne mehanizme, moderne uređaje i slično.

Kompanija Delphi teži da proizvede automobilske delove što pažljivije i odgovornije, uključujući brigu o oklini kao i ljudima koji su uključeni u proces proizvodnje ili povezani s njim. Upravo ta briga u konačnoj fazi doprinosi uspešnom radu koji kao rezultat imaju kvalitetne delove automobila sa kojima će biti zadovoljan bilo koji krajnji korisnik, bilo da je reč o početniku ili nekom iskusnom i zahtevnom kamiondžiji.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope