Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Diederichs

Diederichs je nemačka kompanija koja se bavi proizvodnjom najrazličitijih karoserijinih delova, na primer poklopaca motora, farova, okvira farova, panti poklopaca motora, maski, žmigavaca, blatobrana. U ponudi imaju preko 52,000 delova za najrazličitije i najpoznatije proizvođaće automobila na svetu. Sa radom je tvrtka započela još davne 1967. godine i pokrenula uspešnu njemačku poslovnu priču koja je preživela i teške dane krize te se i dalje razvija. Preduzeće je otvorio Holger Diederichs.

Danas imaju oko pedesetak zaposlenih, snabdevaju svojim delovima oko 14,000 servisa i trgovina širom Nemačke. Pored delova, preduzeće konstantno nudi i usluge saveta i tehničke podrške kako za kupce tako i za distributere njihovih proizvoda. Imaju i svoju internet trgovinu u koju su uveli četrnaest satno vreme od narudžbe do kada paket stigne do kupca, što je doista pohvalno, ali dakako radi se o teritoriju Nemačke. U ponudi imaju zamenske delove za vozila koja su u pravilu pristupačnija svim kupcima kada govorimo o ceni, a u ovoj firmu nastoje tu cenu još dodatno sniziti. Posebno ističu svoju liniju proizvoda za tuning vozila, dakle dodatne delove, dodatnu opremu pomoću koje vozila dobivaju sporski izgled, robusniji izgled, koji ima mnogo poklonika diljem sveta. Osim u Nemačkoj, svoje proizvode plasiraju i širem Evrope, ali i šire.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope