Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Dinex

Kompanija DINEX je osnovana 1982. godine u Danskoj. Danas grupu DINEX čini 20 kompanija i zapošljava više od 1.200 ljudi širom sveta. Imaju proizvodne i prodajne pogone u Danskoj, Velikoj Britaniji, Finskoj, Nemačkoj, Letoniji, SAD-u, Turskoj, Rusiji, Kini. Pored toga, kompanija ima i kompanije za prodaju u Španiji, Italiji, Francuskoj, Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Poljskoj i Srbiji. DINEX grupa vodeći je svetski proizvođač i distributer inovativnih inženjerskih rešenja za izduvne sisteme, kontrolu emisije proizvoda i rešenja za teške dizelske i gasne industrijske motore. Broj proizvoda koje kompanija proizvodi stalno raste.

Danas nude više od 15.000 različitih delova i čitavih sistema, od cevi, amortizera, stezaljki, izduvnih dodataka itd. Kupci DINEX-a su globalni proizvođači vozila opremljeni srednjim i velikim dizelskim i benzinskim motorima, kao i distributeri rezervnih delova izduvne gasove i emisije kamiona i autobusa. Njihova predanost proizvodnji visokokvalitetnih proizvoda temeljenih na vlastitoj tehnološkoj platformi vođena je željom za stalnim usavršavanjem.

Dinex proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope