Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

DJ AUTO

DJ Auto Components“ je profesionalni proizvođač vrhunskih auto svetala. Predeuzeće je locirano na Tajvanu i postoji od 22.maja 1995. godine. Njihov glavni zadatak je dizajn, razvoj, proizvodnja i prodaja prednjih svetala, zadnjih svetala, ugaonih svetala, svetala za maglu i prateće opreme za iste. Glavni cilj preduzeća su proizvodi bez defekata i pružanje zadovoljavajućih usluga. Stalno naglašavaju na kvalitetu njihovih proizvoda i asortimana, koji se od 2002. godine udvostručio. Svi njihovi proizvodi su sertifikovani od strane ECE homologacijskih testova. U budućnosti se žele posvetiti obezbeđivanju široke palete proizvoda i beskompromisnom kvalitetu auto svetala sa konkurentnim cenama.
 
Njihovo tržište i korisnici su međunarodni proizvođači automobila, svetski uvoznici aftermarket delova i svetski uvoznici dodatne opreme. Njihovo dostignuće je široka distributivna mreža, koja obuhvata Evropu (njihovo glavno tržište), Severnu Ameriku, Latinsku Ameriku, Severnu Afriku i Srednji Istok. 
 
Teže ka tome da proizvedu i ponude sve vrste auto svetala za aftermarket  tržište. Trenutno su njihovi proizvodi uglavnom fokusirani na svetla za evropske modele automobila, a obezbeđuju i pojedina svetla za japanske i američke modele automobila. Takođe dizajniraju, razvijaju i proizvode auto svetla za kupce, koji daju svoje ideje ili koncepte njihovoj kompaniji. U cilju zadovoljavanja interesa njihovih klijenata razvijaju sve vrste alata i pružaju ugovorene usluge za specijalna svetla koje oni zahtevaju.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope