Jeste li već postali naš član?
Prijava Registracija
Pozovite nas
011 6350 515
Korpa
Korpa je prazna

DJ AUTO DJ AUTO

DJ Auto Components“ je profesionalni proizvođač vrhunskih auto svetala. Predeuzeće je locirano na Tajvanu i postoji od 22.maja 1995. godine. Njihov glavni zadatak je dizajn, razvoj, proizvodnja i prodaja prednjih svetala, zadnjih svetala, ugaonih svetala, svetala za maglu i prateće opreme za iste. Glavni cilj preduzeća su proizvodi bez defekata i pružanje zadovoljavajućih usluga. Stalno naglašavaju na kvalitetu njihovih proizvoda i asortimana, koji se od 2002. godine udvostručio. Svi njihovi proizvodi su sertifikovani od strane ECE homologacijskih testova. U budućnosti se žele posvetiti obezbeđivanju široke palete proizvoda i beskompromisnom kvalitetu auto svetala sa konkurentnim cenama.
 
Njihovo tržište i korisnici su međunarodni proizvođači automobila, svetski uvoznici aftermarket delova i svetski uvoznici dodatne opreme. Njihovo dostignuće je široka distributivna mreža, koja obuhvata Evropu (njihovo glavno tržište), Severnu Ameriku, Latinsku Ameriku, Severnu Afriku i Srednji Istok. 
 
Teže ka tome da proizvedu i ponude sve vrste auto svetala za aftermarket  tržište. Trenutno su njihovi proizvodi uglavnom fokusirani na svetla za evropske modele automobila, a obezbeđuju i pojedina svetla za japanske i američke modele automobila. Takođe dizajniraju, razvijaju i proizvode auto svetla za kupce, koji daju svoje ideje ili koncepte njihovoj kompaniji. U cilju zadovoljavanja interesa njihovih klijenata razvijaju sve vrste alata i pružaju ugovorene usluge za specijalna svetla koje oni zahtevaju.

DJ AUTO proizvodi su u sledećim kategorijama: