Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Doc Vision

Doc Vision

Nova generacija proizvoda za čišćenja vozila, to je Doc Vision, odnosno proizvodi preduzeća Doc Vision koja je smeštena u Nemačkoj. Radi se o preduzeću koja u ponudi ima najrazličitije proizvode za negu vašeg vozila – razne šampone, vlažne maramice, gelove i slično. Osim proizvodnjom za negu automobila takođe se bave i proizvodnjom sredstava, ali i najrazličitijih usluga za transportne kompanije, preduzeća koje iznajmljuju vozila, taksi servise te automehaničarske radionice.

Moto kompanije je: 'Dobro za okolicu i dobro za business', po čemu možemo zaključiti da preduzeće mnogo ulaže i u zelenu proizvodnju, odnosno načine proizvodnje koji smanjuju uticaj na okolicu. Cela priča sa Doc Visionom započela je proizvodnjom posebnog sredstva za pranje vetrobranskih stakala, a kasnije se razvila u svetski poznatu kompaniju. Proizvodi su napravljeni po najvišim evropskim standardima kvalitete te je većina napravljena tako da je bio razgradljiva. Posebna pažnja se daje načinu pakovanja, jednostavnosti korišćenja, kvaliteti i atraktivnom dizajnu. Testiranja proizvoda su u sklopu agencije DEKRA , jednog od vodećih instituta za kompatibilnost materijala i performanse čišćenja. Tvrtka naglašava kako želi stvoriti i stvara proizvode koji su kvalitetni i što se tiče čišćenja i što se tiče odnosa prema prirodi i to po razumnoj ceni.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope