Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Dunlop

Da li ste znali da je (automobilske) gume izumeo John Dunlop? Godine 1887. uspeo je da sastavi prvu funkcionalnu gumu za opremanje tricikla svog sina. Dve godine kasnije osnovao je kompaniju koja zadržava svoje ime do dan danas, kada su Dunlop gume popularni proizvod na automobilskim tržištima širom sveta. Dunlopova istorija je duga i raznolika. Kompanija je ostala u svom izvornom obliku do 1985., dakle loš vek,te godine je propala zbog jake konkurencije i promena na tržištu. Ovde se njihova priča ne završava - prešli su pod upravu Goodyear-a, tako da su danas Dunlop gume još uvek na tržištu i točkovi njihovih kolica.

Kao brend, Dunlop uglavnom kombinuje gume za putničke automobile, laka komercijalna vozila i kamione, kao i sofisticiranije radne mašine. Kompanija ima kancelarije i u Sloveniji, pa su nam njihovi proizvodi posebno bliski. Prosečnom vozaču najviše će se dopasti razne gume dostupne za putničke automobile. Ponuda, naravno, uključuje letnje i zimske gume koje se mogu ugraditi u gotovo svako vozilo, čak i one koje zahtevaju gume neobičnijih dimenzija. Kvalitet marke Dunlop naravno, se ne dovodi u pitanje, dok je i cena relativno dobra.

Dunlop proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope