Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Ekoled

Ekoled je brazilska firma koja se bavi proizvodnjom najrazličitijih rasvetnih tela za domaćinstva, javne ustanove, javnu rasvetu, dekorativna svetla, industriju te automobile. Kada govorimo o automobilima, proizvodnja je mahom konectrisana na radne lampe, dakle lampe koje se montiraju u automehaničarske radionice. Sva svetla proizvedena u Ekoledu su LED svetla, što znači da većina energije odlazi na rasvetu, a ne kao kod klasičnih lampi da se mnogo energije pretvara u toplinu te na taj način gubi. LED svetla iz preduzeća Ekoled oko 80 posto energije pretvara isključivo u rasvetu.

 

Osim toga, na taj način se znatno smanjuje emisija ugljičkog dioksida, čime cela priča dobiva na važnosti kada govorimo o ekologiji. Za svoju će firmu Brazilci reći: 'Dobrodošli u Ekoled, revoluciju u rasveti!' i to upravo iz razloga što je najveći deo posla u firmi okrenut prema ekologiji i smanjenju razornog uticaja svetala na Zemlju. Naime, znamo da je među najvećim zagađivačima upravo zagađenje svetlima koja su prejaka, posebno kada se radi o javnoj rasveti, koja su ponekad toliko moćna da zbunjuju i životinjske migracije. Ekoled želi to sve promeniti i učiniti Zemlju boljim mestom za život za sve.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope