Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Elring

Počeci nemačke kompanije Elring Klinger datiraju od 1879. godine, kada je Paul Lechler osnovao trgovačku kompaniju za tehničke proizvode u Stuttgartu. Danas ova izuzetno uspešna kompanija ima 8.500 zaposlenih u 45 objekata širom sveta. Elring je idealan dobavljač za profesionalne popravke motora. Kompanija razvija i proizvodi komponente za motore, menjače, izduvne sisteme i alternativne pogonske tehnologije za većinu svetskih proizvođača automobila i auto motora. Brend „Elring - Das Original“ oduvek je predstavljao pojam izuzetnog kvaliteta, sigurnosti, dostupnosti i pouzdanosti.

Čitav program kompanije Elring za rezervne delove je prilagođen u potpunosti potrebama tržišta. Nudeći originalni kvalitet brenda,oni su prisutni na globalnom tržištu tako štoomogućavaju brzu raspoloživost svojih proizvoda.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope