Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Equipart

Equipart je jedan od zaštitnih znakova grupe Autoparts Van Wenzel, koja je deo kompanije Unipart Group of Companies. Van Wenzel ima vodeću ulogu u Europi u proizvodnji i distribuciji delova karoserije automobila i rashladnih sistema, fokusirajući se na kvalitet i inovacije.

Sedište kompanije je u belgijskom gradu Tienen-u, Belgija, sa kancelarijama u Nemačkoj, Austriji, Italiji, Češkoj i Holandiji, svoje kupce Equipart ima širom sveta. Korisnici njihovih proizvoda mogu verovati brendu Van Wenzel jer su prošli najzahtevnije testove izdržljivosti i sigurnosti. Njihovi proizvodi su savršena zamena za originalne auto delove u svim pogledima, osim u jednom: u ceni, koja je niža i pristupačna!

Budući da Van Wenzel proizvodi i originalne auto delove za sve glavne brendove vozila, poseduje znanje i standarde za proizvodnju rezervnih delova karoserije automobila istog kvaliteta kao originalni. Praćenje daljnjih težnji o kvalitetu proizvoda i praćenje razvoja omogućava kompaniji da zadrži vodeću poziciju među proizvođačima karoserije automobila.

Equipart već od 1996 godine stoji iza svog svetski poznatog koncepta auto delova - što znači "Ekvivalentni auto delovi" (Equivalent parts). Odbojnici, krila, prekrivači i ostali delovi automobila marke Equipart potpuno su isti kao originalni delovi automobila. Ekvivalentnost se meri u nekoliko aspekata u tehničkom centru u sedištu kompanije u Belgiji. Odabirom opreme Equipart auto delova birate auto delove koji će se savršeno uklopiti s vašim vozilom i pouzdano će zadovoljiti tehničke kriterijume.

Equipart proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope