Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Exrate

EXRATE je međunarodna kompanija koja je specijalizovana za kupovinu, marketing, distribuciju i prodaju automobilskih proizvoda u preprodaji. EXRATE veruje u snagu pouzdanih kvaliteta i kratkih komunikacijskih kanala. Ulažu u snažne, recipročne poslovne odnose zasnovane na međusobnom poštovanju. Oni žele povratne informacije u svakom aspektu poslovanja jer su usmereni na budućnost. Vole da dele svoje znanje iz područja distribucije, inovacije i okoline i sarađuju sa svojim partnerima kako bi zadovoljili promenjivu potražnju na tržištu. Ovo je presudno, pogotovo kada su u pitanju sezonski proizvodi.

EXRATE je brend vrhunskog kvaliteta koji, uprkos dobroj poziciji na tržištu, drži cene vrlo konkurentnim. Prvenstveno se fokusiraju na profesionalni nivo nege i održavanja automobila sa sveobuhvatnom ponudom za automobilsku preprodaju. Njihovi proizvodi proizvedeni su u skladu sa najnovijim specifikacijama API i ACEA i od najkvalitetnijih sirovina podložnih vrlo rigoroznim odabirom postupaka. Proverava se svaka serija prema posebnim specifikacijama u ovlašćenoj laboratoriji.

Kompanija EXRATE se izdvaja po svojim jedinstvenim vrhunskim uslugama. Nudi pouzdanu ponudu zaliha i aktivnu podršku uvoznicima i distributerima u pogledu prodaje njihovih proizvoda. Taj proces započinje prepoznatljivom i uočljivom linijom pakovanja i prestižnim izgledom proizvoda. To se odnosi i na POS materijale. Osim toga, oni nude sveobuhvatne savete i obuke za prodajno osoblje na osnovu dugogodišnjeg marketinga i prodajnog iskustva.

Exrate proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope