Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Falken

Kompanija Falken pripada pridošlicama na tržištu automobilskih delova od svog osnivanja 1983. To ne znači da ne mora takmičiti s kompanijama koje posluju više od sto godina – Falken zapravo proizvodi kvalitetne automobilske gume za različite tipove vozila , ali su i proizvođači originalnih guma za vozila Subaru, Suzuki i Daihatsu. Njihov uzorni posao dokazuje da je moguće sa vrednosnim radom i dobrim poslovnim planom steći udeo na tržištu i uspeti na području na kojem su već ceo vek prisutna mnoga poznata imena u automobilskoj industriji.

Kao i ostali dobavljači automobilskih guma, Falkenova ponuda je podeljena na celogodišnje, letne i zimske gume. Ova vrsta podele zapravo kombinuje sve što nam je potrebno za gume - celogodišnje gume nude mir i spremnost tokom cele godine, dok leti i zimi daju svoje koristi u jednom ili drugom delu godine. Svaki će vozač znati koje su gume potrebne za njihovo vozilo, au ponudi guma Falken asortimana sigurno će pronaći pravi proizvod za sebe. Vlasnici komercijalnih, industrijskih i teretnih vozila također će doći na svoj račun, jer se Falkenova proizvodnja bavi i ovim vrstama vozila. Međutim, kao i uvek, prethodno se mora proveriti da li su gume koje ste izabrali zaista prikladne za određeni model.

Falken proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope