Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Falken

Falken
We Get You Going – ili – mi vas pokrećemo moto je ove japanske kompanije. Falken Tires u vlasništvu je japanske tvrtke Sumimoto Rubber Industries, nastala je u Kobeu u Japanu 1983. godine, a već za dve godine proširila se i na severnoameričko tržište. Falken tako ima svoje sedište upravo u Sjedinjenim Američkim Državama, tačnije u Kaliforniji. Danas je to samostalni brend guma koji se najviše fokusira na što bolje performanse, poznato kao Ultra High Performance – UHF, kako na gumama za vozila tako i na gumama za motore. Uz ovo, bavi se i sponzoriranjem najrazličitijih trkaćih događaja, kako automobilskih tako i onih na motorima, ali i u kamionima u Sjedinjenim Državama, Nemačkoj, Velikoj Britaniji i šire.
 
Uz poboljšanje sportskih performansi automobila, brand Falken posebno je ponosan i na svoje gume za tzv. off – road vožnju. U stalnom je kontaktu sa ljudima koji su veliki obožavatelji njihovih guma te imaju i zavidnu bazu obožavatelja na društvenim mrežama, pre svega na Facebooku. U kompaniji kažu kako je dobra guma rezultat pre svega dobrog znanja i dobre volje da se to znanje pretoči u praktičan proizvod. Šta više dodati nego da se moramo složiti, kako sa njihovim motom, tako i sa načinom rada.

Falken proizvodi su u sledećim kategorijama:

Naši kupci nas vole širom Evrope