Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

FER

FER je zaštitni znak kompanije Truck-Lite Europe GmbH, koja je u 100% vlasništvu Truck-Lite Co u SAD i vodeći je proizvođač ogledala i rasvete za teretna vozila i njihove prikolice. Obe kompanije su članice Penske korporacije u SAD-u. Kombinacijom osnovnih sposobnosti (kompetencija) Truck-Lite-a i Truck-Lite-ove saradnje, proširili su svoj tržišni udeo u Severnoj Americi i Evropi.

Truck-Lite iz SAD je osnovan 1955. godine i počeo je da proizvodi sigurnosnu rasvetu za teretna vozila. Danas, sa svojih jedanaest proizvodnih lokacija u Evropi i SAD-u, Truck-Lite je jedan od najvećih dobavljača farova, kablova i sistema za vozila i prikolice. Kompanija zapošljava oko 2350 ljudi i godišnje generše oko 443 miliona dolara.

U Eisenachu, njihov razvojni tim sarađuje sa najnaprednijim CAE metodama. Iskusni dizajneri, optičari, tehničari optike, programeri elektronike i inženjeri polažu testove u labaratorijama i trude se da održavaju bliski kontakt sa svojim klijentima. Proizvodi se već testiraju u svojim laboratorijima, korak po korak. U svetlosnom kanalu, laboratoriji za zaštitu okoline, laboratoriji za elektroniku i akustičnoj laboratoriji daju sve od sebe da udovolje različitim profilima zahteva koji uvek ispunjavaju očekivanja kupaca u pogledu funkcionalnosti i kvaliteta.

Postavili su visoke ekološke ciljeve. U razvoju svojih proizvoda koriste samo ekološke materijale i osigurali su dosledno sprovođenje Evropske direktive. Kompanija i njeni zaposleni imaju visoku ekološku svest o očuvanju resursa kao što su voda i električna energija.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope