Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Fiamm

FIAMM je poslovna grupa preduzeća čije je sedište je u Italiji, proširena je po celom svetu te ima važne poslovnice u Švajcarskoj, Kini, Brazilu, Češkoj, Francuskoj i Sjedinjenim Državama. Također, FIAMM je sveukupno prisutan u šezdesetak država sveta. Iako se bavi i drugim delatnostima, oko 63 odsto dobiti grupe dolazi od delova za vozila, pre svega akumulatora, antena i priručnih delova. Na tržištu je prisutna preko 60 godina te trenu tačno ima oko 3,000 zaposlenika, a 560 milijuna dolara dobiti.

 

Za FIAMM vole reći da je rođen 1942. godine u državi Romea i Julije, međutim počeci preduzeća počeli su mnogo ranije, tačnije dvadesetih godina dvadesetog veka kada je mladi inženjer Giulio Dolcetta radio na procesu elektrifikacije i osnovao svoju malu firmu, koja se kasnije razvila upravo u FIAMM. Danas ova grupa, osim što stalno ulaže u osavremenjavanje proizvodnje, takođe i mnogo ulaže u mlade ljude koji mogu obaviti praksu u nekim od pogona i poslovnica preduzeća, te smatraju da je upravo ulaganje u ljudski potencijal nešto što se pokazalo važnim faktorom uspeha. Uz ovo, u svojim proizvodnim pogonima što više energije pokušavaju dobiti iz obnovljivih izvora energije kao što su vetar i sunce.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope